У львівських трамваях та тролейбусах з’явились нові електронні абонементи

3183 0
Львів’янам пропонують півторагодинні, денні, триденні та тримісячні абонементи.
Фото: Андрій Василюк

Фото: Андрій Василюк

Із 1 лютого у додатку Приват24 можна придбати півторагодинні, денні, триденні та тримісячні абонементи на проїзд у трамваях та тролейбусах Львова. Невдовзі їх також можна буде придбати на сайті «Львівелектротрансу».

Читайте також: Місто (не)комфортного пересування. Як ми щоранку добираємось на роботу

Півторагодинний електронний абонемент з можливістю пересадки «трамвай-тролейбус» коштуватиме 5,5 грн, абонемент на день – 15 грн, на три дні – 40 грн, а на три місяці 420 грн.

Таким чином у «Львівелектротрансі» сподіваються повернути пасажирів, яких втратили після запуску великих автобусів, що дублюють трамвайні маршрути, такі як №2, №3.

Крім цього, за словами в. о. директора комунального підприємства В’ячеслава Кокошко, нові абонементи дають змогу пересідати з трамвая на тролейбус та не оплачувати проїзд знову. Це дешевше, аніж добиратися автобусом, проїзд у яких від 1 лютого подорожчав до 7 грн.

Читайте також: Передайте на два повні. Сім способів оплатити проїзд в електротранспорті Львова

Нагадаємо, у Львові планують збудувати нові трамвайні колії та тролейбусні лінії, аби збільшити кількість електричного громадського транспорту у віддалених районах міста.

Вікторія Ейсмунт

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!