У Львові говоритимуть про те, як зменшити кількість ДТП. Де подивитися

1928 1
Участь у дискусії візьмуть представники влади, поліції та експерти.
Фото: narodna-pravda.ua

Фото: narodna-pravda.ua

Сьогодні, 27 серпня, медіа-хаб «Твоє місто» за підтримки компанії Easy Pay організовує дискусію, де говоритимуть про те, як зменшити кількість ДТП у Львові.

Участь у дискусії візьмуть директор ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олег Шмід, начальниця відділу урбаністики ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олександра Сладкова, проєктний менеджер Інституту міста Орест Олеськів, керівник відділу організації та безпеки дорожнього руху ЛКП «Львівавтодор» Ігор Могила, начальник відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП Патрульної поліції Львівщини Іван Бесага, інспектор відділу безпеки дорожнього руху Олександр Козлов,  в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець.

Читайте також: Де у Львові найчастіше трапляються аварії. Інфографіка

Прямий ефір у студії «Твого міста» розпочнеться орієнтовно о 16:30. Переглянути його можна на Фейсбук-сторінці, YouTube-каналі та на сайті Tvoemisto.tv.

Дискусія відбудеться в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
27 Серпня, 2019 14:41
666 ... ".. от що то за держава ?! ..ВСІ знають-говорять , що треба зробити і ніхто нічого НЕ робить !.." ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!