Від сьогодні на місяць перекриють частину вулиці Любінської. Як об'їхати

2759 0
Обʼїзд дороги відбуватиметься відповідно до затвердженої тимчасової схеми організації дорожнього руху.
Умовне фото

Умовне фото

З 14 листопада до 14 грудня у Львові перекриють рух транспорту на вул. Любінській, зокрема, біля будинку №6. На рух громадського транспорту це не впливатиме.

Джерело: Львівська міська рада

Рух транспорту перекриють у зв’язку з проведенням ТзОВ «Сота Любінь» підключення до інженерних мереж нового будівництва на вул. Любінській, біля будинку №6. Обʼїзд дороги відбуватиметься відповідно до затвердженої тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Читайте також: У Львові планують реорганізувати рух на найбільш проблемних перехрестях. Перелік

Нагадаємо, у Львові триває реконструкція на ділянці вулиці Шевченка. Зокрема, до 31 грудня 2022 року для руху транспорту перекрили відрізок від вул. Юнаківа до вул. Бортнянського. Водночас на відреконструйованих ділянках передбачили доступність для маломобільних, велодоріжку, місця для паркування тощо. Детальніше тут.

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!