У Львові на президентських дебатах розкажуть, що чекає на економіку країни. Де подивитися

1802 0
До участі в презентації програм запрошені представники кандидатів в Президенти України Анатолія Гриценка, Володимира Зеленського, Руслана Кошулинського, Олега Ляшка, Петра Порошенка, Ігоря Смешка, Юлії Тимошенко та Олександра Шевченка.
Фото: radiosvoboda.org

Фото: radiosvoboda.org

28 березня в прямому ефірі «Твого Міста» – дебати довірених осіб та представників кандидатів в Президенти України «Свідомі вибори». Тема ефіру – виклики та перспективи економіки в країні на найближчий період та стратегічні плани розвитку. 

До участі в презентації програм запрошені представники кандидатів в Президенти України Анатолія Гриценка, Володимира Зеленського, Руслана Кошулинського, Олега Ляшка, Петра Порошенка, Ігоря Смєшка, Юлії  Тимошенко та Олександра Шевченка.

Також в програмі візьмуть участь візьмуть члени експертної групи проекту «Свідомі вибори»:

  • Олег Паска, керівник Вищої школи публічного лідерства НУ «Львівська політехніка»;
  • Роман Зафійовський, голова Комітету підприємців Львівщини;
  • Наталія Зайцева-Чіпак, керівниця центру досліджень «Соціоінформ».


Як задати питання учасникам

20 хвилин наприкінці ефіру відведено на запитання до гостей програми від аудиторії – присутніх членів експертної групи, журналістів та аудиторії, яка дивиться пряму трансляцію і може надсилати свої запитання через коментарі на Facebook-сторінці «Твого міста».

Де подивитися

Прямий ефір можна дивитися на сайті «Твоє Місто», сторінці в Facebook та YouTube-каналі. Орієнтовний початок трансляції – 20:00.

Читайте також: детально про проект «Свідомі вибори»

Дати наступних дебатів (орієнтовно): 4 та 18 квітня. Початок трансляцій – о 20:00. Кожна зустріч буде додатково анонсуватися на сайті «Твого міста».

Перші дебати «Оборона та безпека»

Другі дебати «Медицина та освіта»

Здійснено в рамках проекту за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США. / Supported by the Media Development Fund of U.S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!