У Львові на Стрийській неподалік парку «Боднарівка» зведуть 16-типоверхівку

3253 0
Будівля буде багатофункційною. Окрім житла, тут побудують паркінг, а перші поверхи віддадуть під комерцію.

У Львові, на вулиці Стрийській, 144 збудують 16-типоверхівку. Відповідні містобудівні умови та обмеження для проєктування багатофункційної будівлі ТзОВ «Львів будінвест» затвердили на виконкомі Львова 1 грудня.

На першому поверсі 16-ти поверхівки будуть офісні приміщення, вище – житло, також заплановано збудувати підземну автостоянку. Аби розпочати будівництво на вулиці Стрийській,144, мерія дозволила знести триповерхову будівлю.

Читайте також: Ближче до неба. Чи готовий Львів стати містом хмарочосів

Будівництво вестимуть неподалік із парком «Боднарівка». Під час засідання головний архітектор Львова Антон Коломєйцев не мав зауважень стосовно висоти будинку. 

«Ця територія придатна для такого висотного акценту», – зазначив він.

Нагадаємо, що на вул. Стрийській – Науковій збудують спортивно-офісний центр та апарт-готель. Тут планують збільшити площу для простору біля озера навпроти парку «Боднарівка» та на першому плані збудувати спортивно-офісний центр, а апарт-готель за ним.

Вікторія Савіцька

Візуалізація пресслужби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!