Готель та офісний центр на Стрийській – Науковій зводитимуть подалі від озера

9696 3
Площу біля озера навпроти парку «Боднарівка» планують збільшити.
Візуалізацію надали в ЛМР

Візуалізацію надали в ЛМР

Виконавчий комітет ЛМР сьогодні, 28 лютого, вніс зміни до містобудівних умов та обмежень для проєктування будівництва спортивно-офісного центру та апарт-готелю на вул. Стрийській – Науковій «Агенцією «Європростір». Зокрема, планують збільшити площу для простору біля озера навпроти парку «Боднарівка» та на першому плані збудувати спортивно-офісний центр, а апарт-готель за ним.

«На цій території будуть функції спортивно-офісного центру – найбільшого за площею та функціоналом елементу, апарт-готелю та громадського обслуговування у вигляді закладів харчування. Відповідно, був розроблений проєкт, за яким будівлі були ближчими до озера. Рішенням пропонується їх від озера відсунути, щоб забезпечити нормальне функціонування озера. Зробити перепланування, щоб зробити кращу поверховість композиції: апарт-готель переставити на задній план, а функцію офісів та спорту, як важливого громадського якоря, представити ближче до вулиці Стрийської», – пояснив начальник управління архітектури та урбаністики Антон Коломєйцев.

Читайте також: На перехресті Стрийської та Наукової збудують готель та офісний центр

Таким чином, за його словами, на території звільнять більше місця для громадського простору. Максимальна висота спортивно-офісного центру сягатиме 27 м, готелю – 44-64 м, закладів торгівлі та громадського харчування – до 14 м. Готель, за планом, прийматиме конференції та конгреси.

Попередній вигляд. Візуалізація ЛМР.

Читайте також: У Львові з’явиться конгрес-готель, який стане найбільшим у місті

Згідно з даними системи Youcontrol, ТзОВ «Агенція Європростір» зареєстроване у Львові. Її керівником є хмельничанин Олександр Берба. Серед засновників також Акціонерне товариство «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Акорд». Олександр Берба та акціонерне товариство є серед співзасновників низки будівельних компаній мережі Avalon. Додамо, що бізнес-партнером Олександра Берби по Avalon є львівський бізнесмен та депутат Григорій Козловський.


Читайте також:
28 Лютого, 2020 15:42
666 ... і ще ... ніхто тоді не захворів ні на який "вірус" ... навіть шмарклі з носа не потекли ...
28 Лютого, 2020 13:55
666 ... в середині 60-х отці-кАмАндири з учбової роти військової частини 7480 , що квартирувалась на території в/ч 3230 , запустили в тих краях( не було там тоді ніяких "вулиць") на дистанцію 10км моїх "братів" із Середньої Азії ... і пох їм ( отим "отцям") було , що пацани ні снігу , ні лиж в своєму житті ніколи не бачили ... ми (українці , росіяни) спасли ( мороз стояв -- " -25" ), відшукали і притягли ( на своєму горбі) на "точку" усіх отих мусульман ... чесно -- не знаю , як би було зараз , якби таке було ... Слава Україні ! ...
28 Лютого, 2020 12:58
Остап Ага, уже Дубневичі провернули аферу року під гаслом "Збудуємо спортивний центр "Спартак", де спортом і не пахне. А тепер ще і відверто знущаються з людей і міської влади: нам не дають розвивати спорт.
"Формула краси", до речі, теж належить Дубневичам, на Стрийській - це і буде ваш спорт на тому перехресті?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!