У Львові не працюють кілька світлофорів: рух регулюватимуть

2130 0
Через ремонт не працюють кілька світлофорів у Львові.
Фото: skyscrapercity.com

Фото: skyscrapercity.com

Як повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, через ремонт світлофора на розі вулиць Франка – Князя Романа не працюють світлофори на вулицях Дорошенка та Словацького. Відділ світлофорних об’єктів провів огляд місця події і приступив до ліквідації наслідків ДТП. 

Читайте також: Місто, недружнє до водіїв. Чому у Львові їздять не за правилами, а як вийде

Як розповів у коментарі для Tvoemisto.tv Мирослав Туркевич, начальник відділу з обслуговування світлофорних об’єктів ЛКП «Львівавтодор», світлофор, що на вул. Франка – Кн. Романа, має пошкоджений інформаційний кабель. Сьогодні відбуватиметься його заміна. Якщо поломку усунуть і тестування пройде успішно, то світлофор почне функціонувати упродовж дня. На місце вже виїхала ремонтна бригада. Там буде працювати спеціальна техніка. У час пік поліція регулюватиме рух.

Водночас, на вулицях Дорошенка і Словацького водіїв просять зважати на знаки. «Якщо світлофори вимкнені чи в режимі жовтого миготіння, водії мають керуватися дорожніми знаками», – додав Мирослав Туркевич.

Нагадаємо, в понеділок сталося ДПТ на розі вул. І.Франка – вул. Князя Романа. Водій автомобіля збив світлофор. Внаслідок ДТП світлофор було пошкоджено, інформують у прес-службі ЛМР.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!