У Львові облаштували вісім відпочинкових пунктів для водіїв громадського транспорту

4367 0
Вони розташовані на вул. Вернадського, пл. Двірцевій, вул. Княгині Ольги та інших кінцевих зупинках.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові облаштували вісім відпочинкових пунктів для водіїв громадського транспорту на кінцевих зупинках. Вони розташовані на вул. Вернадського, пл. Двірцевій, вул. Княгині Ольги та інших кінцевих зупинках. Про це Tvoemisto.tv повідомив керівник департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради Олег Забарило.

«Метою створення таких пунктів є забезпечення комфортних умов для відпочинку водіїв. Тут вони можуть перепочити, за необхідності прийняти душ, або перечекати до своєї зміни, особливо це стосується водіїв «Львівелектротрансу», які працюють позмінно. Водії можуть завершити свій рейс і передати керування наступному водієві в зручних умовах. Також ми ще облаштовуємо на кінцевих зупинках біотуалети для водіїв, зокрема автобусних маршрутів», – зазначив Олег Забарило.

Читайте також: Що у Львові з транспортом. Інтервʼю з директором департаменту мобільності

Нещодавно  Tvoemisto.tv повідомляло, що на двох кінцевих зупинках громадського транспорту планують облаштувати пункти відпочинку для водїв – на зупинках на Ряшівській, 1 та Є. Коновальця, 111.  У репортажі Tvoemisto.tv водійка трамваю Анна Лазорюк розповідала, що однією з причин, чому жінки не влаштовуються працювати водійками автобусів – це відсутність можливості скористатися вбиральнею на кінцевих зупинках.

Додамо, що у Львові найближчим часом планують відновити три автобусні маршрути: №30, №48 та №57. Зокрема, автобус №57 відновить роботу вже 14 червня.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!