У Львові освітили парк 700-річчя. Фото

1996 0
Загалом у парку 700-річчя мали становити 45 опор нового освітлення.
фото юрія коберника

фото юрія коберника

У Львові на території парку 700-річчя ввімкнули освітлення. Про це на своїй сторінці в Фейсбуку повідомила керівниця управління екології і природних ресурсів ЛМР Олександра Сладкова.

Загалом у парку 700-річчя мали становити 45 опор нового освітлення, сучасний ігровий майданчик для дітей, нові лавочки та урни для сміття. Також до робіт включили реконструкцію кількох доріжок, які раніше не були враховані в проєкті.

Читайте також: Як реконструюють парк 700-річчя Львова. Фото

На ці роботи потрібно було 575 тис. 874 грн. Сам парк у 2017 році став переможцем великого проєкту на понад 3 млн грн.

Нагадаємо, що восени минулого року межах акції «Озеленення України» відновили яблуневий сад на південному схилі в парку 700-річчя Львова. Ці кілька яблунь показали масштаб саду і це дозволило посадити на такій самій відстані нові дерева. Живі старі яблуні зберегли в рядах молодих нащадків.

Фото Юрія Коберника


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!