У Львові озеленюють вулицю Руданського. Фото

5530 0
Посередині вулиці вже облаштували відпочинкові зони з травниками, втім монтаж вуличних меблів, клумб та освітлення ще триває.
Фото: Олександра Сладкова

Фото: Олександра Сладкова

На вулиці Руданського у Львові почали висаджувати дерева, травники та кущі. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила керівниця відділу урбаністики ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олександра Сладкова.

Читайте також: Місто коротких відстаней. Як розробляють План сталої мобільності для Львова

Сьогодні тут висадили два гінкго, три хмелеграби, різні види дерену, кизильники, юкки та злакові міскантуси. Ремонтні роботи ще тривають, після чого вулиця стане повністю пішохідною з можливістю заїзду спецтехніки. Посередині вулиці вже облаштували відпочинкові зони з травниками, втім монтаж вуличних меблів, клумб та освітлення ще триває.

   

Нагадаємо, що вулицю Руданського, що у центральній частині Львова, закрили на ремонт у жовтні торік. Проект реконструкції вулиці розробили у ЛКП «Інститут просторового розвитку». Вартість робіт, які виконує ТзОВ «Будкомінвестиція», становить понад 3 млн гривень. 

Фото Олександри Сладкової


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!