У Львові під час руху маршрутка втратила колесо. Фото

3566 1
Після монтажу нового колеса автобус продовжить роботу на маршруті.
фото: Facebook/Vadim Polishchouk‎

фото: Facebook/Vadim Polishchouk‎

Про поломку автобуса на маршруті №5 повідомили активісти у спільноті «Типова львівська маршрутка», опублікувавши фото з місця аварії. Як повідомив Олександр Струтинський, заступник директора комунального АТП-1, поломку автобуса ліквідовують. Після монтажу нового колеса автобус продовжить роботу на маршруті.

Читайте також: Львівські маршрутки знову гублять колеса на ходу. Фото

«Маршрутка №5а пройшла усі необхідні огляди і була технічно справною. Аварійна ситуація – відпало колесо, сталася на повороті з вул. Некрасова на вул. Мечникова. У цьому випадку просто розсипався підшипник. Це передбачити практично неможливо. Зараз аварійна бригада проводить монтаж нового колеса. Після завершення робіт автобус продовжить свою роботу на маршруті. Ніхто з пасажирів не постраждав», –  цитує Олександра Струтинського прес-служба ЛМР.

Читайте також: Непереможна маршрутка. Чому у Львові так складно змінити транспортну систему

 


Читайте також:
2 Листопада, 2017 15:38
Панзільвова Ну звичайно, що так важко передбачити, що рухляті будуть сипатися на дорогах. Це вже просто абсурдні і надто брехливі заяви останнім часом чи то управління транспорту чи то ЛМР. Ні достатньої кількості автобусів на маршрутах, ні якості перевезення, на гарячу лінію дзвонити марно, а винні, за словами чинушок з управління транспорту, самі пасажири, що їх так багато. Історія повторюється: від минулого різдвяного транспортного колапсу минув майже рік. А що було зроблено до цього часу? Абсолютно нічого. Ті самі перевізники, ті самі гнилі маршрутки і брак транспорту, а бабло нормас ллється далі в кишені. Країна чудес!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!