У Львові планують розширити вулицю Липова Алея та реорганізувати рух на Стуса

4529 0
Реалізувати плани мають упродовж 10 років.
Фото: google maps

Фото: google maps

У межах запланованої реконструкції стадіону «Україна», у Львові планують змінити організацію дорожнього руху на вулиці Липова Алея та Стуса. Відповідні зміни передбачені у детальному плані території, обмеженої Липовою Алеєю та парком «Снопківський».

Читайте також: На чотирьох вулицях Франківського району реорганізують рух. Схема

Вулицю Липова Алея планують розширити до трьох-трьох смуг для автомобілів, а також улаштувати серпантинний з’їзд на вулиці Стуса та окремі виїзди Дністерською, Дунайською та Раковського. На перспективу також пропонують зробити окремий виїзд на Проектовану вулицю. Реконструкцію транспортної мережі планують виконати у другу чергу, тобто після основної реконструкції стадіону.

Читайте також: ФК «Карпати» отримали особливі умови оренди стадіону «Україна»

Додамо, що детальний план території розробили на замовлення ФК «Карпати», які планують масштабно відремонтувати територію стадіону. 15 лютого о 17:00 у конференц-залі стадіону «Україна» (вул. Липова Алея, 5) детальний план мають представити громадськості. Зауваження можна подавати до 26 лютого. Після цього ДПТ затверджуватимуть на пленарному засіданні ЛМР.

Вікторія Ейсмунт

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!