У Львові погодили будівництво другої черги індустріального парку на Сигнівці

2268 0
Містобудівні умови та обмеження отримало ТзОВ «Укрпроменерго Ресурси».
фото андрія москаленка у фейсбуку

фото андрія москаленка у фейсбуку

У Львові погодили будівництво другої черги індустріального парку у мікрорайоні Сигнівки. Відповідні містобудівні умови і обмеження на це сьогодні, 12 серпня, затвердили на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

«На виконавчому комітеті прийняли рішення щодо затвердження містобудівних умов і обмежень на будівництва вже другої черги будівництва індустріального парку «Спарроу» в мікрорайоні Сигнівка. Перша черга будівництва вже на фінішній прямій», – повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Читайте також: У Львові планують збудувати нову вулицю у промисловій зоні

«Спарроу Індастріз» – це один з двох офіційно зареєстрованих індустріальних парків у Львові. Загальна площа індустріального парку становить 18,8 га.

Додамо, що містобудівні умови та обмеження отримало ТзОВ «Укрпроменерго Ресурси». За даними аналітичної системи Youcontrol, компанія зареєстрована у Львові на вул. Володимира Великого. Основна діяльність – організація будівництва, а кінцевими бенефіціарними власниками є Олександр Бережанський та Юрій Халамедник.

Читайте також: У Львові затвердили межі індустріального парку «Сигнівка»

Нагадаємо, 2020 року міська рада вперше продала з аукціону відразу чотири земельні ділянки, розташовані в одній з найбільших промислових зон Львова – на Сигнівці. Концепцію розвитку індустріальної зони «Сигнівка» загальною площею понад 52 га ухвалили ще у 2017 році. Минулоріч у промисловій зоні зменшили площу під індустріальний парк із 33,8 до 15 гектарів землі. Вирішили, що 18,8 га ділянки на вулиці Північній виставлять на аукціон, щоби залучити підприємців під виробничу діяльність. У грудні цього року компанія Dragon Capital придбала проєкт індустріального парку «Рясне-2», що розташований на земельній ділянці площею 23,5 га у Львові, у компанії CTP, одного з найбільших промислових девелоперів Європи.

У жовтні 2021 року на «Сигнівці» почали будівництво індустріального парку. Компанія «Спарроу Кепітал» представила свій інвестиційний проєкт з будівництва індустріального парку у мікрорайоні. Загальна площа території комплексу становитиме 18,8242 га (з площею відводу колії). Також австрійська фірма ТОВ «ХІРШ ПОРОЦЕЛЛЬ» придбала на аукціоні 2,7 га землі у промисловій зоні «Сигнівка». Вартість ділянки становить понад 17 млн грн.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!