Львів'ян запрошують на мюзикл про пригоди святого Миколая

2381 0
Виставу для маленьких львів’ян підготує хорова капела «Дударик» у супроводі естрадно-симфонічного оркестру Rock Orshestra та за участі солістів Оксани Мухи, Тараса Різняка та В'ячeслава Сінчука.
фото: YouTube

фото: YouTube

У Львові покажуть мюзикл «Пригоди святого Миколая». На сцені в музичних баталіях змагатимуться Ангели, Ангелята, Кіт, Чортик з Чортенятами та силами мороку, за те, щоб Свято Святого Миколая відбулось. За сюжетом, силам Світла допомагатиме Маленький Принц, який ненадовго покинув свою крихітну Планету і триматиме оборону разом із малечею. 
 
Сюжет розгортатиметься у супроводі всесвітньо відомих музичних хітів, такі як «I feel good» Джеймса Брауна,  «Highway to hell» гурту AC/DC, «We are the champions» гурту Queen та «Skyfall» співачки Адель.
 
«"Пригода Святого Миколая" – це направду дуже цікаве дійство. І не тільки для дітей, а й для дорослих. Це вистава про Добро, якого тепер в нас дуже мало, а Зло у нашій виставі навертається та стає на бік Добра. На жаль, люди зараз більше почали вірити у Зло. У першу чергу, я б сказав, що ця вистава є наукою для дорослих і приклад, як виховувати своїх дітей», – розповідає виконавець однієї з ролей В'ячeслав Сінчук.
 
 
Окрім того, організатори вважають, що мюзикл-казка «Пригода Святого Миколая» – це творчий експеримент, спроба відкрити українському глядачеві світову традицію сімейного перегляду новорічних вистав у найкращих традиціях.
 
Мюзикл-казку покажуть 16, 17, 18 та 19 грудня у Львівській філармонії та у кінотеатрі ім. Довженка. Вартість квитків: від 70 до 200 грн. Придбати їх можна за посиланням.
 
Партнерська публікація

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!