День святого Миколая у Львові: куди піти з дитиною

11326 0
День святого Миколая – традиційне українське свято. Для дітей воно особливе не тільки через подарунки, але і тому, що малеча на власні очі має можливість побачити диво. А для того, щоб спогади про свято стали справді казковими, Tvoemisto.tv пропонує список розваг до Дня святого Миколая у Львові.
фото: ck.ridna.ua

фото: ck.ridna.ua

Музична вистава «Казкова історія на Миколая»

фото: Gastroli.ua

Де: Палац культури залізничників «Рокс», вул. Федьковича, 54
Коли: 16-19 грудня
Вартість квитків: від 80 до 250 грн
 
Сюжет музичної вистави розгортається за рік після одруження Попелюшки. Зла мачуха створює таємний Альянс Темних Сил, до якого увійдуть мачухи та відьми усього казкового світу. Магія та хитрощі, чари та обман та спроби зруйнувати казковий світ принцес не завадять Попелюшці, Білосніжці та Рапунцель подарувати дітям гарний настрій, оскільки їм на допомогу прийде святий Миколай. Діти у залі є безпосередніми учасниками дійства і активно допомагають мешканцям казкової країни здобути перемогу. 
Придбати квитки можна за посиланням.
 

Театралізована казкова екскурсія «До хатинки Миколая»

фото: afisha.vash.ua

Де: Музей народної архітектури і побуту, вул. Чернеча Гора, 1

Коли: 17-19 грудня

Вартість квитків: 100 грн

Музикант-чарівник з хати музичних інструментів, янгол з розповіддю про хлопчика, що став святим Миколаєм, вередливий чортик Антипко, і зустріч із самим святим Миколаєм, який у своїй хатинці роздасть чемним дітям подарунки.

Екскурсія, що розрахована на дітей 5-9 років, дозволить дітям познайомитись з історією рідного краю та зустріти свято у казковій атмосфері. Можливі як групові, так і індивідуальні екскурсії.

Придбати квитки можна за посиланням.

 

Зимовий калейдоскоп у цирку

фото: portal.lviv.ua

Де: Львівський державний цирк, Городоцька, 83

Коли: 16 грудня — 14 січня

Вартість квитків: від 50 до 250 грн

За три дні до дня святого Миколая у львівському цирку стартує новорічна прогарама. На арені глядачів чекають песики, коні, ведмеді, вправні акробати та справжній святий Миколай. Діти можуть отримати з його рук подарунок та зробити пам’ятну світлину на фоні новорічної ялинки.

Придбати квитки можна за посиланням.

 

Вистава «Святкові сни» в театрі ляльок

фото: ticketclub.com.ua

Де: Львівський театр ляльок, площа Данила Галицького, 1

Коли: 16-31 грудня

Вартість квитків: 50 грн

Вистава для сімйного перегляду — усім від 3 до 103 років. Людей саме такої вікової категорії запрошує у себе в гості Львівський театр ляльок. Глядачі разом зі Святком та Дзвінкою опиняться в казковому мареві, де на них чекатимуть дивовижні пригоди. Головні герої покажуть свою мудрість, відвагу і любов. За словами організаторів, вистава наповнена етнічними символами та візіями, колядками та чудовим святковим настроєм.

Придбати квитки можна за посиланням.

 

Резиденція Святого Миколая

фото: caritas.kharkiv.ua

Де: просп. Свободи, 28

Коли: 13-25 грудня (вхід з 12.00-20.00)

Вартість квитків: від 100 до 150 грн

Діти можуть прийти до Миколая в його хатинку-приймальню, посидіти в нього на колінах та попросити у Чудотворця омріяний подарунок. Окрім того, ангели-помічники подарують кожній дитині солодкий подарунковий набір.

А дорослі можуть через помічників передати Миколаю свій подарунок, який Чудотворець вручить дитині особисто.

Придбати квитки можна за посиланням.

 

Благодійний ярмарок святого Миколая

фото: portal.lviv.ua

Де: площа св. Юра, 5

Коли: 13-19 грудня (вхід з 11.00-20.00)

У святковий тиждень на площі поблизу Митрополичих садів триватиме благодійний ярмарок. Під час ярмарку діятимуть будиночки, де буде представлена різноманітна продукція: смачні страви, гарячі напої, сувеніри, мед, льодяники та шоколад. Усе, що Всі залучені на ярмарку коштибудуть скеровані на реалізацію проектів, якими опікується БО «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ.

Окрім того, на ярмарку проводитимуться майстер-класи, а з 17 по 19 грудня — святкові концерти.

 

Концерт White Christmas

фото: Gastroli.ua

Де: Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької, просп. Свободи, 28

Коли: 19 грудня о 17:00 та 20:00

Вартість квитків: від 130 до 510 грн

LeoBand orchestra під керівництвом Миколи Орача та Олексія Баженова, Павло Ільницький, Оксана Караїм та Ladies’ TRIO на свято Миколая виконають усім відомі новорічні пісні Елвіса Преслі, Френка Сінатри та гурту ABBA. Let it snow, Jingle Bells та Last Christmas в стінах оперного театру: в новорічну атмосферу можуть поринути не тільки діти, але і дорослі.

Придбати квитки можна за посиланням.

Вистава «Стежечка Святого Миколая»

фото прес-служби ЛМР
 
Де: Італійський дворик, пл Ринок, 6
Коли: 19 та 20 грудня о 17.00
 
З початком зими всі чекають Святого Миколая, котрий приходить із Ангеликами до нас щороку, приносячи радість та подарунки – хто на що заслужив. Проте не всі знають, що для того, аби Миколай спустився з небес, зірки вказують йому шлях на землю. Чи ж зможе дістатися до нас Миколай, якщо хитрий Чорт, змовившись із Вовком, сховає зірки? 
 
Квитки за номером: +380 (67) 781 07 79

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!