У Львові проведуть аналіз дебатів Садового та Синютки та фактчекінг їхніх заяв

15317 0
Тvoemisto.tv транслюватиме дебати кандидатів на голову Львівської ОТГ наживо і залучить незалежних експертів до їхнього аналізу у своїй студії.

Медіа-хаб «Твоє місто» проведе експертний аналіз дебатів між кандидатами на голову Львівської ОТГ Андрієм Садовим та Олегом Синюткою, які відбудуться 18 листопада. У прямому ефірі експерти та журналісти перевірять факти, озвучені кандидатами на голову Львівської ОТГ.

Читайте також: Ключовий момент. Чому Садовий і Синютка маргіналізують проведення дебатів 

Трансляція розпочнеться о 19.00 із аналізу виборчої кампанії та обіцянок кандидатів на посаду міського голови за участі запрошених експертів.

Самі дебати почнуться на UA: ЛЬВІВ о 19.25, триватимуть 90 хвилин і складатимуться із таких блоків

  • вступне слово учасників;
  • блок тематичних запитань учасників один одному;
  • блок запитань від журналістів рівновіддалених від обох учасників ЗМІ;
  • фінальні промови учасників.

Незаангажовані фахівці у нашій студії аналізуватимуть все, що говорять кандидати на голову Львівської ОТГ, а журналісти робитимуть перевірку фактів під час заяв політиків. Одразу після завершення дебатів у студії Тvoemisto.tv відбудеться експертний аналіз дебатів та оприлюднення фактчекінгу, сказаного політиками.

Учасниками обговорення дебатів на Тvoemisto.tv будуть:

  • Наталія Зайцева-Чіпак – директорка українського центру вивчення громадської думки «Соціоінформ»;
  • Оксана Дащаківська – керівниця Західноукраїнського представництва Міжнародного фонду «Відродження»;
  • Микола Бучин –  доктор політичних наук, професор НУ «Львівська політехніка», координатор ГО Комітет виборців України на Львівщині;
  • Юрій Підлісний – завідувач кафедри політичних наук, керівник програми «Етика-Політика-Економіка» УКУ;
  • Соломія Кривенко – кандидатка політичних наук, у 2020-2021 року стипендіатка програми імені Лейна Кіркланда від Фонду «Лідери змін».

Модеруватиме експертне обговорення керівник медіа-хабу «Твоє місто» Тарас Яценко.

Читайте також: «Вибори – це надбання». Маринович закликав львів’ян прийти в неділю на дільниці

Нагадаємо, що цієї неділі, 22 листопада, у Львові відбудеться другий тур виборів на посаду міського голови. Мешканці ОТГ обиратимуть між діючим мером Львова Андрієм Садовий та народним депутомом від «Європейської Солідарності», ексголовою Львівської ОДА Олегом Синюткою. Під час першого туру виборів 25 жовтня розрив між кандидатами склав 8,99%. За Андрія Садового проголосували 40,09% виборців (91 131 голос), а за Олега Синютку – 31,1% (70 682 голосів). 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!