У Львові уламки ракети потрапили у дитячий притулок

13457 0
Діти неушкоджені, поранених немає.
фото: www.quickanddirtytips.com

фото: www.quickanddirtytips.com

Уламки ракети, яку сьогодні вранці, 18 квітня, запустили по Львову, потрапили у дитячий притулок. Там перебувають діти без батьків, яких евакуювали зі всієї України. Ніхто з них не постраждав. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомив начальник Служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис.

За його словами, хоч дитячий заклад перебуває віддалено від місця влучання ракет, проте навіть уламки можуть бути небезпечними.

Читайте також: Кількість загиблих зросла до семи. Що відомо про ракетну атаку у Львові

«З дітьми все гаразд, вони неушкоджені, поранених немає. Що стосується приміщення, то воно також. Є лише незначні збитки від уламків ракети», – каже співрозмовник.

Нагадаємо, що вранці 18 квітня відбулося чотири ракетних удари по Львову. Спершу стало про сімох загиблих, четверо з яких загинули на станції технічного обслуговування. Однак пізніше очільник Львівщини Максим Козицький зазначив, що загалом на СТО перебувало приблизно 20 людей. Загинули 7 мирних мешканців, четверо з них – працівники станції технічного обслуговування. 

На Львівщину із регіонів, де ведеться повномасштабна війна, переїхало майже тисяча дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування. Їх уже розселили по 25 закладах Львівщини – це і будинки дитини, й інтернати та інші будівлі закладів освіти, охорони здоров’я та служби у справах дітей як державних, так і приватних форм власності. Також до Львівської області вже переїхали більше десятка дитячих будинків сімейного типу.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!