У Львові відбудеться дискусія про майбутнє України. Де подивитися

1953 0
Участь в дискусії візьме проректор УКУ Мирослав Маринович.
фото: прес-служба ЛОДА

фото: прес-служба ЛОДА

В рамках «Дні УКУ у Львові» відбудеться дискусія «Звідки прийде нове дихання для України? Перехід від тактичних маневрів до стратегічної візії» за участі Мирослава Мариновича, проректора із питань призначення та місії УКУ, повідомляють організатори.

Щороку навчання в Українському Католицькому Університеті розпочинається 14 вересня празником університетського храму Святої Софії – Премудрості Божої. З цієї нагоди УКУ пропонує святкову програму, долучитися до якої можуть усі приятелі та гості Університету з України та з-за кордону.

Читайте також: УКУ викупив недобудований конференц-зал позаду податкової у Львові. Оновлено 

Дискусія відбудеться у вівторок, 11 вересня, о 16:30 в Центрі Шептицького, Паркова аудиторія. Станом на зараз, реєстрація на участь в події завершена. Tvoemisto.tv проводитиме трансляцію події у себе на сторінці Facebook та на сайті

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!