УКУ викупив недобудований конференц-зал позаду податкової у Львові. Оновлено

21324 0
За недобудоване приміщення заплатять 10 млн гривень.
фото з google maps

фото з google maps

Регіональне відділення фонду Держмайна у Львівській області провело аукціон на придбання незавершеної будівлі по вулиці Стрийській, 35. Про це повідомляється у системі Prozorro.Sale.

За будівлю змагались шість учасників, серед яких Український католицький університет, громадська організація та чотири приватні фірми. У процесі торгів остаточні пропозиції УКУ та ТзОВ «Актив-Комплект» виявились найвищими – по 10 млн 100 гривень та 10 млн грн і 1 коп. відповідно. У кінцевому результаті «Актив-Комплект» відмовився від очікування, а університет став переможцем торгів.

Читайте також: У Львові розбудовують студмістечко УКУ. Буде відкрита бібліотека та готель

6 вересня в системі з’явилось повідомлення про намір укласти угоду з УКУ. У результаті торгів вартість будівлі зросла з 3,5 до 10 мільйонів гривень.

Зазначимо, що об’єкт незавершеного будівництва у формі круга, розташований поблизу Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області планувався як конференц-зал на 790 місць. Будівля запроектована по типу амфітеатру з балконом.

Читайте також: Львів спить, Шептицький працює. Репортаж з першої цілодобової бібліотеки

У ході обстеження фахівці встановили, що конструкції цегляних стін у задовільному стані, несучі конструкції будівлі (покрівлі) з металу покриті корозією і потребують вивчення з метою несучої здатності та подальшої експлуатації. Загалом рівень будівельної готовності – 31%.

Нагадаємо, Український католицький університет планує звести у Львові новий студентський гуртожиток на вулиці Стрийській, що стане частиною студмістечка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!