У Львові відкрили для проїзду перехрестя Личаківська–Круп’ярська

2723 0
Наступною ремонтуватимуть ділянку від вул. Богдана Котика до вул. Пасічної.
фото: Mapio.net

фото: Mapio.net

Перехрестя вулиць Личаківської та Круп'ярської відкрили для проїзду. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Нагадаємо, вулицю Личаківську обіцяють відкрити для проїзду автомобільного транспорту до кінця року. Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповів директор «Львівавтодору» Олег Береза.

За його словами, ремонт вулиці затягується через недосконалість старого проекту.

«Ми зараз по ходу робіт мусимо вносити зміни в нього – у те, що стосується освітлення, каналізаційного колектора тощо», – пояснює Береза.

Зараз триває ремонт ділянки від вул. Мечникова до вул. Б. Котика. Там залишилося прокласти ще 40 метрів колектора. Щоб відкрити рух на цій ділянці, потрібно закінчити облаштування полотна і замощення тротуарів. Роботи планують завершити до кінця листопада.

Вулицю Личаківську закрили на ремонт ще в березні. Усі ремонтні роботи планували завершити до кінця листопада. У липні мали відкрити перехрестя Личаківська-Мечникова, проте його переносили кілька разів через протікання колектора. Рух на перехресті відновили 18 вересня.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!