У Львові видадуть книгу про Кузьму Скрябіна

3391 0
Львівське Видавництво Старого Лева видасть книжу спогадів Ольги Кузьменко про свого сина - Андрія, відомого співака Кузьму Скрябіна. У продаж книга надійде наприкінці травня.
фото: facebook, dailylviv.com

фото: facebook, dailylviv.com

Як зазначила головний редактор видавництва Мар'яна Савка на своїй facebook-сторінці, це дуже несподівана книжка, так само, як і була несподіваною для всіх втрата Кузьми.

"Пані Ольга, мама Андрія, пережила цю втрату завдяки всім тим людям, які говорили про те, яке важливе місце займав її син у їхньому житті. Вона прийшла до нас у видавництво тому, що у збірнику "Казки під подушку" ми надрукували казку Кузьми", - написала Мар'яна Савка і додала, що співак планував написати цілу книжку казок від ангелька Лєльчика, але не встиг.

"Моя дорога птаха. Мамина книжка" з'явиться наприкінці травня, якраз до концерту, який Кузьмі готують його друзі. На думку Мар'яни Савки, вона є справді маминою книжкою, із теплими спогадами про найдорожчого сина, відібраними знимками. Книга перегукується із його піснею "Старі фотографії". 

Читайте також: 5 тез Кузьми Скрябіна про Україну та майбутнє. Відео

Нагадаємо, 2 лютого цього року в автокатастрофі трагічно загинув лідер українського гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко. На чисельні прохання друзів Кузьми та за згодою його сім’ї 20 травня в столичному Палаці Спорту відбудеться великий концерт – триб’ют Пам’яті Кузьми Скрябіна. Зважаючи на важливість Львова у житті Кузьми і вплив «малої батьківщини» співака на його формування як особистості, 21 червня великий концерт пам’яті відбудеться тепер ще й на найбільшому майданчику міста – стадіоні «Арена Львів».

Опублікувала Юлія Сабадишина

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!