У Львові вже оштрафували 5 пішоходів

3212 0
У Львові впродовж вересня патрульна поліція оштрафувала п'ять пішоходів. Про це Tvoemisto.tv розповіла Катерина Рибій, відповідальна за прес-сектор Управління патрульної служби міста Львова.
фото: Максим Баландюх, sai.gov.ua, pdd.ua

фото: Максим Баландюх, sai.gov.ua, pdd.ua

«У вересні зареєстрували 5 випадків порушення правил пішоходами: три випадки – за перехід у невстановленому місці (не по пішохідному переході) і ще два –  за перехід дороги у невстановленому місці в нетверезому стані. Першого перехожого поліція оштрафувала ще 8 вересня», – розповіла Катерина Рибій. Нагадаємо, що зараз штраф за перетин дороги у недозволеному місці становить 51 грн.

Читайте також: У Львові поліція вчить пішоходів переходити дорогу за правилами. Фото

Як вже повідомляло Tvoemisto.tv, зараз завершується підготовка нових інспекторів патрульної служби. Вже наприкінці жовтня 120 нових поліцейських вийдуть на патрулювання міста. Нагадаємо, що 23 серпня, коли у Львові запрацювала патрульна служба, 407 інспекторів склали присягу на вірність народу України.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!