У Львові з фасаду будинку обвалилася штукатурка. Фотофакт

1593 0
Чиновники кажуть, що подальшого обвалу фасаду не буде.
Фото: Гаряча лінія Львова

Фото: Гаряча лінія Львова

Учора на вулиці Генерала Чупринки, 10 відбувся обвал елементу фасаду. Фото із частинами штукатурки, яка злетіла донизу на бруківку зафіксував львів’янин Олексій Мишаківський. Відповідне звернення та прохання оцінити аварійність фасаду, аби не відбулося подальше обвалення, він надіслав на «Гарячу лінію міста».

Читайте також: У Парку культури посипалася відреставрована центральна арка. Фотофакт

Як пояснив Тvoemisto.tv директор ЛКП «Айсберг», який обслуговує будинок, Роман Горошко, на місці «непередбачувано» облетіла частина штукатурки фасаду.

«На вул. Чупринки, 10 облетіла частина штукатурки. Це непередбачувана ситуація. Працівники усе вже прибрали. Зараз там ніяких проблем немає. Загрози подальшого обвалення також не виявили», – каже Роман Горошко.

Читайте також: У центрі Львова на дівчину впала штукатурка

За його словами, двічі на рік, восени та навесні, комунальне підприємство проводить обстеження на предмет аварійності житлових будинків. Останній огляд проводили на початку березня. Щодо цього будинку ніяких застережень не було.

Нагадаємо, що на вулиці Дорошенка, 14 у Львові з будинку обвалилася частина штукатурки і травмувала пішохода.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!