У Львові загорівся автобус №6А. Фото

5623 0
Постраждалих немає.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

У Львові на вулиці Величковського загорівся автобус №6А. Рятувальники погасили пожежу. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомив речник ГУ ДСНС у Львівській області Ігор Курус.

Читайте також: На вулиці Авіаційній у Львові загорівся тролейбус №27. Відео

«До нас надійшло повідомлення про загорання автобусного маршруту №6А. На момент загорання у автобусі не було пасажирів, він був на кінцевій зупинці. Пожежу ліквідували», – розповів Ігор Курус.

Він уточнив, що автобус не отримав сильного пошкодження. Фахівці встановлюють причини його загорання.

У пресслужбі АТП №1 Тvoemisto.tv повідомили, що загорівся ЛАЗівський автобус, і що всі автобуси ЛАЗ потребують ремонту.

«Лазів у АТП-1 є більше тридцяти. Це автобус ЛАЗ, його придбали ще до чемпіонату з футболу «Євро-2012». Лази потребують капітального ремонту. На жаль, коштів на це не виділяють. Забираємо автобус у парк, аби з’ясовувати причину загорання. Фахівці проведуть службове розслідування», – розповіли у пресслужбі.

Нагадаємо, що минулого тижня у Львові загорівся тролейбус №27 на вулиці Авіаційній. Унаслідок задимлення ніхто не постраждав, водій зумів погасити його самотужки. На момент загорання у тролейбусі не було пасажирів. Тролейбус ЛАЗ виготовлений 2006 року та у 2008 році його здали в експлуатацію.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!