У Львові запустили флешмоб із заняттям спортом на балконі

2342 0
Долучитися до флешмобу можна відзнявши відео фізичної активності на балконі і опублікувати з гештегом #спорт на балконах.
фото: 24tv.ua/sport

фото: 24tv.ua/sport

У Львові запустили флешмоб «спорт на балконах», який дозволяє карантинити вдома і водночас займатись спортом на свіжому повітрі. Започаткував його очільник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Анатолій Ігнатович.  

Він почав тренуватися на балконі, згодом до нього долучилися сусіди. Після фізкультури один одному аплодують, щоб привернути увагу й інших сусідів.

Читайте також: Львівський шахіст увійшов у топ-50 шахістів світу

Долучитися до флешмобу може кожен відзнявши відео фізичної активності на балконі і опублікувати з гештегом #спорт на балконах.

Нагадаємо, що займатися спортом вдома можна і з допомогою мобільних додатків. Зокрема, вони дозволяють сформувати графік і режим тренування, а також нагадують про заняття щодня.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!