У Львові зросла вартість за харчування у дитсадках

6407 0
За новими цінами доведеться платити із 4 січня.
Photo by CDC on Unsplash

Photo by CDC on Unsplash

У дитячих садках Львова подорожчало харчування – ціна, яку платитимуть батьки, стане вищою приблизно на 2 гривні. Про це Тvoemisto.tv розповіла головна спеціалістка сектору оцінювання якості освіти, спеціалістка з питань дошкільної освіти Наталія Клочко.

Читайте також: У Львові цього тижня до навчання повернулися лише три школи

За її словами, ціни за харчування дітей у закладах дошкільної освіти зростають практично на початку кожного нового року. Цьогоріч ціни зросли з 4 січня.

Читайте також: Е-садок: на Львівщині запустили оновлений сайт для реєстрації дітей у садки

Тепер ціна за день у садках з триразовим режимом приймання їжі за дітей 1-3 роки становить 18,20 грн, а за дітей віком 3-6 років – 27,90 грн.

При цьому від плати за харчування звільнені:

  • діти, батьки яких є учасниками антитерористичної операції, у тому числі тих, які загинули (пропали безвісти) або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, постраждалих учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні
  • діти з числа внутрішньо переміщених осіб чи діти, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів
  • діти з багатодітних сімей
  • діти працівників закладів охорони здоров’я, померлих внаслідок коронавірусної хвороби (Covid-19), які навчаються у закладах дошкільної освіти Львівської ОТГ.

 

Нагадаємо, львівські садочки на час локдауну працюють. Однак через меншу кількість відвідувань дітей у час різдвяних свят, кілька груп все ж закриті.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!