На Львівщині протестувальники другу добу перекривають міжнародну трасу

4014 0
Мешканці Мостиськ вимагають ремонту вулиці Ярослава Мудрого.
фото: прес-служба Патрульної поліції Львівщини

фото: прес-служба Патрульної поліції Львівщини

У Мостиськах місцеві мешканці другу добу перекривають міжнародну трасу Львів — Шегині через затримку капітального ремонту вулиці Ярослава Мудрого. Про це повідомив речник Патрульної поліції Львівщини Мар'ян Шпитак.

За його словами, протест не припинявся навіть уночі. Зранку 24 жовтня дорогу перекривають приблизно 30 осіб, що безперервно ходять пішохідним переходом. На місці позмінно працюють патрульні, допомагаючи організовувати рух. Станом на вечір вівторка, 23 жовтня, протестувальники пропускали по два рейсові автобуси раз на 20-30 хвилин, також поліцейські в Судовій Вишні скеровували автобуси на Краківець. Легкові авто їхали в об'їзд.

На своїй сторінці у Facebook голова Мостиської районної державної адміністрації Степан Буняк написав, що вулицю Ярослава Мудрого відремонтують, а перекриття дороги назвав «шумом заради піару».

Читайте також: У лікарні помер львівський патрульний, який постраждав у аварій з вантажівкою 

Додамо, що вулицю Ярослава Мудрого мали відремонтувати ще торік, про що свідчить укладений 7 червня 2017 року договір між Службою автомобільних доріг Львівської області та компанією «Онур Конструкціон Інтернешнл». Вартість робіт становить 13 млн грн.

На початку 2018 року Служба автодоріг продовжила договір з підрядником до 31 грудня 2018 року. Ремонтні роботи досі не розпочалися, оскільки в обласному бюджеті не передбачили на це коштів.

Додамо, що 5 вересня мешканці Мостиськ уже перекривали дорогу з вимогою відремонтувати вулицю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!