У лікарні помер львівський патрульний, який постраждав у аварії з вантажівкою

5221 0
Аварія трапилась 20 жовтня на трасі Тернопіль — Львів — Рава-Руська поблизу села Мощана.
Фото: Ігор Зінкевич / Facebook

Фото: Ігор Зінкевич / Facebook

У ніч з 23 на 24 жовтня в лікарні помер лейтенант поліції Остап Кутний, який постраждав у аварії з вантажівкою неподалік Рави-Руської в суботу, 20 жовтня. Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Львівщини у Facebook.

«Травми, які він отримав у страшній ДТП, виявилися несумісними з життям. Остапу був лише 31 рік. Вдома його чекав 4-річний синочок. Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким Остапа, усім, хто його любив та поважав», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після ДТП він так і не прийшов до тями.

Нагадаємо, 20 жовтня на трасі Тернопіль — Львів — Рава-Руська сталася аварія поблизу села Мощана за участі вантажівки та екіпажу патрульної поліції. У результаті ДТП загинув 22-річний поліцейський Назарій Присташ, його напарника Остапа Кутного шпиталізували в тяжкому стані.

Громадська ініціатива Pitbull Lviv закликає фінансово допомогти родинам загиблих.

Реквізити картки:

4188 3730 2664 2972
Кутний Ярослав Михайлович (батько Остапа)
Райфайзен Банк Аваль

6706 3500 0765 5437
Присташ Оксана (мама Назара)
Ощадбанк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!