У МОЗ запевняють, що Львівщина готова до другого етапу послаблення карантину

2672 0
Остаточне рішення прийматимуть обласна та міська комісії ТЕБ і НС.
Фото Марії Стахів

Фото Марії Стахів

Станом на 22 травня 10 областей України не готові перейти до 2 етапу зняття карантинних обмежень, введених у зв’язку з коронавірусом, і серед них Львівської області немає. Про це повідомили у МОЗ.

Не готові надалі знімати обмеження Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Миколаївська, Полтавська, Рівненська, Хмельницька, Чернівецька та Закарпатська області, а також Київ та Київська область. 

Зазначається, що у цих областях низький рівень тестування, але багато хворих і висока завантаженість ліжко-місць у лікарнях.

Нагадаємо, з 22 травня в Україні запрацював адаптивний карантин, тобто міські та обласні комісії ТЕБ і НС на місцях визначатимуть, послаблювати чи посилювати карантин. Через велику кількість хворих Львів залишається під питанням. Рішення про послаблення карантину у місті та області ухвалюватимуть сьогодні.

Раніше керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна розповіла Tvoemisto.tv, що поки що Львів не підпадає під усі критерії уряду щодо послаблення карантину.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!