У Винниках навколо колишнього озера запрацював відпочинковий комплекс

43757 0
У Винниках розпочали пляжний сезон біля колишнього озера. Воно кілька років тому потрапило у приватні руки. Родина бізнесмена Козловського розбудувала довкола водойми відпочинковий комплекс. Взимку там відкрили гірськолижні спуски, задля яких вирубали понад 4 гектари лісу.
Територія комплексу Emily Resort у Винниках/Фото: Твоє Місто

Територія комплексу Emily Resort у Винниках/Фото: Твоє Місто

У Винниках на вулиці Хмельницького, 9В, що біля Львова, відкрили відпочинковий комплекс Emily Resort, який розташовано навколо колишнього озера, що осушили у 2018 році. Про це йдеться на сторінці Emily Resort у Фейсбук.

«8-го червня та щодня приходьте на City Beach  новий найбільший піщаний пляж для відпочинку біля кришталевого озера, який знаходиться всього у 4-х кілометрах від центру міста», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Винниках в тестовому режимі запускають гірськолижні траси

На сторінці зазначають, що навколо озера є піщаний пляж з частиною гібридного газону, озеро і 2 природних басейни, зона душів і сушки речей тощо. Комплекс працює в тестовому режимі без шезлонгів щодня з 10:00 до 20:00. Відвідування пляжної зони впродовж усього дня для дорослих коштує 300 грн. Вхід для дитини зростом до 120 см у супроводі дорослих безкоштовно; вхідний квиток для ветеранів АТО, учасників бойових дій та ЗСУ також безкоштовний.

Попередньо також стало відомо, що ціни на басейни орієнтовно становитимуть:

  • 1000 грн за шезлонг від 10.00 по 20.00;
  • 5000 грн за бунгало для 4 осіб;
  • 3000 грн за чашу у воді.

 

На території комплексу на початку червня також відкрили приватний медичний центр. «Emily Medical Center»  пропонує широкий спектр послуг для підтримки та відновлення Вашого здоров'я», зокрема, індивідуальні програми оздоровлення, детокс-терапію, комплексне обстеження, антиейджинг, медичні консультації, апаратно-інструментальні дослідження тощо.

Читайте також: Як Винниківське озеро стало «басейном»

Нагадаємо, що комплекс Emily Resort – medical, sport, entertainment збудували навколо колишнього озера, яке осушили у 2018 році. Наприкінці січня там у тестовому режимі запрацювали лижні траси. Раніше йшлося про те, що винниківчани зможуть користуватися озером, якщо покажуть документ, що вони живуть в цьому місті. На питання журналіста Tvoemisto.tv під час прямої трансляції 27 січня про те, чи буде доступ, депутат ЛОР та керівник «Академії футболу» Григорій Козловський відповів, що потрібно буде платити, але для окремих категорій населення планували робити акцію.

Загалом територія комплексу охоплює 46 га довкола колишнього Винниківського озера. Частина з них – це уже приватна земля родини Козловських (три ділянки розміром 16,6 га довкола колишнього Винниківського озера). У власності ТОВ «Академія футболу» залишається одна ділянка площею 0,1785 га.  У користуванні ТОВ «Академія футболу» також є ще дві ділянки. Зокрема, перша з них – ділянка з колишнім озером (9,7 га) з правом постійного користування. Друга – лісова ділянка (19,6 га), яка у довгостроковому платному користуванні ТОВ «Академія футболу». 

Tvoemisto.tv спробувало з’ясувати, що трапилось із Винниківським озером, довкола якого з'явився цей комплекс. Більше про це – у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!