Укрзалізниця відновила послугу онлайн-повернення квитків

2346 0
У найближчі кілька днів послуга стане доступною всім пасажирам.
Фото: dniprograd.org

Фото: dniprograd.org

ПАТ «Укрзалізниця» відновила послугу повернення квитків через інтернет. У найближчі два дні послуга повністю стане доступною пасажирам. Про це повідомляє Lb.ua.

Читайте також: Укрзалізниця запровадила функцію пошуку квитків із пересадкою

Повернення залізничних квитків онлайн тимчасово призупинили 12 грудня, задля недопущення створення штучного дефіциту та подальших спекуляцій із проїзними документами на час зимових свят. Натомість квитки можна було повертати у залізничних касах.

Як повідомлялось, пасажири у період різдвяних свят часто розкуповували квитки у перші хвилини після відкриття продажу, проте уже за декілька днів простежувалась тнденція масового їх повернення. Це корелювалося із наростанням ажіотажного попиту на подорожі популярними маршрутами. 

Читайте також: 10 лайфхаків для пасажирів Укрзалізниці

Нагадаємо, Укрзалізниця запровадила функцію повернення квитків через інтернет у липні 2013 року. Послуга доступна лише тим пасажирам, котрі придбали електронні квитки. Кошти за квиток автоматично перераховують на картку, якою пасажир оплачував купівлю квитка. Можливість повернення проїзних документів на сайті «Укрзалізниці» припиняється за 1 годину до відправлення поїзда з початкової станції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!