Усі нові автобуси МАЗ та Електрон планують обладнати Wi-Fi

3761 0
Наразі безкоштовний Wi-Fi встановили у 85-ти автобусах.
Фото: fotobus

Фото: fotobus

Упродовж місяця львівське комунальне АТП-1 планує облаштувати нові автобуси МАЗ та Електрон Wi-Fi-модемами. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця АТП-1 Ірина Рєвунова.

Читайте також: Львівське АТП-1 не збирається продавати автобуси-«гармошки», куплені до Євро-2012

«Зараз Wi-Fi є у 85-ти автобусах. Упродовж місяця планується доставити на решту великих. Його встановлює приватна рекламна компанія», – уточнила Ірина Рєвунова.

Безкоштовний Wi-Fi працює у комунальних автобусах великого класу та автобусах Ataman. Про його наявність відповідна свідчить наліпка біля вхідних дверей. Кошти з міського бюджету на це не залучали.

Читайте також: АТП-1 запровадить у своїх автобусах квитки з голограмами

Додамо, що запуск Wi-Fi у автобусах АТП-1 анонсували у травні торік. Тоді ж безкоштовний Wi-Fi запустили у львівських трамваях і тролейбусах.

Вікторія Ейсмунт

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!