В Україні домовились про термінове постачання ліків від грипу

1812 0
Міністерство охорони здоров’я (МОЗ) домовилося з виробниками лікарських засобів від грипу «Таміфлю» і «Реленца» про термінове постачання в Україну цих препаратів.
Фото: amizon.ua

Фото: amizon.ua

Як повідомила прес-служба МОЗ, компанія «Рош Україна» готова здійснити постачання 5 тис. упаковок «Таміфлю» протягом двох тижнів у міжнародній упаковці і протягом 8-9 тижнів – у дозволеній україномовній упаковці. За інформацією «ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна», лікарський засіб «Реленца» буде в аптечній мережі і на складах дистриб’юторів із 18 січня 2016 року у кількості 1124 упаковок.

Читайте також: У яких областях найбільше хворих на грип? Перелік

Крім того, МОЗ провело переговори з урядом Литви про надання Україні як гуманітарної допомоги майже 2,5 тис. упаковок препарату «Таміфлю» і понад 27,5 тис. упаковок «Реленци», які мають надійти також протягом двох-трьох тижнів.

Нагадаємо, для того, щоб вберегти себе від зараження грипу, потрібно виконувати певні вказівки.

Джерело: unian.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!