В Україні планують закривати школи та університети через поширення коронавірусу

23039 1
Наразі перевіряють аналізи у десятьох людей.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

В Україні планують закривати школи та університети, а також скасовувати масові заходи через поширення коронавірусу. Про це під час брифінгу в Нових Санжарах повідомив головний санлікар країни Віктор Ляшко.

Читайте також: Усе, що треба знати про коронавірус в Україні

За його словами, у лабораторії наразі перевіряють 10 зразків аналізів людей, у яких підозрюють коронавірус. Водночас в усіх українців, евакуйованих із Китаю, хто 14 днів перебував на обсервації в Нових Санжарах, коронавірусу не виявили.

У світі також почали скасовувати масові заходи, а в Італії, де спостерігають спалах хвороби, закрили навчальні заклади.

Нагадаємо, вчора в Україні виявили одного хворого на коронавірус, який разом із дружиною прилетів із Італії до Чернівців. Нині він перебуває в Чернівецькій інфекційній лікарні. Ще четверо українців хворі поза межами країни: одна дівчина в Італії та троє пасажирів лайнера Diamond Princess у Японії. Одна пасажирка лайнера вже вилікувалася

Загалом у світі до 5 березня виявили понад 95 тисячі лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них понад три тисячі – летальні. Повністю одужали вже понад 53 тисяч людей. 

Читайте також: Коронавірус в Україні: Як правильно користуватися антисептиком

Про симптоми та лікування коронавірусу можна почитати у спецматеріалі Tvoemisto.tv.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
5 Березня, 2020 14:50
666 ... ой , мараз-маразм , не маразьм мене ... замаразьм ляшка ... і отих, що отаке "розказують" ... Слава Україні !
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!