В Україні запускають портал з можливостями для малого та середнього бізнесу

2386 0
Портал містить інформацію про можливості виходу на нові ринки та обміну досвідом з ЄС для вдосконалення внутрішніх бізнес-процесів.
Фото: Aurameir

Фото: Aurameir

Міністерство економічного розвиткуі торгівлі створило офіційний портал Програми ЄС з підтримки малого та середнього бізнесу в Україні, інформує прес-служба міністерства.

Портал доступний за посиланням та містить інформацію про можливості виходу на нові ринки та обміну досвідом з ЄС для вдосконалення внутрішніх бізнес-процесів.

Бюджет програми COSME до 2020 року – 2,3 млрд євро. Українські підприємці можуть взяти участь у її проектах на суму 900 млн євро.

Читайте також: Почати бізнес в університеті: як студентів у Львові вчать запускати стартапи

Можливості програми:

  • вихід на ринок ЄС та ринки партнерів програми через Європейську мережу підприємств – Europe Entreprise Network, яка є інструментом для пошуку клієнтів, інвесторів, партнерів та інновацій за кордоном
  • отримання легкого доступу до інформації щодо ведення підприємницької діяльності – через онлайн-портали Your Europe business portal, Trade helpdesk, European cluster collaboration platform
  • бізнес-стажування за кордоном на реальному підприємстві – обмін досвідом за допомогою програми Erasmus для молодих підприємців
  • участь у спеціальних конкурсах для органів державної влади, які формують та реалізують політику, з метою забезпечення кращого бізнес-клімату в країні

Більш детально із програмою та умовами участі можна дізнатись на сайті порталу, а також у брошурі, доступній за посиланням.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!