Від сьогодні п'ять районів Львівщини – у помаранчевій зоні карантину

2231 0
Нове зонування діятиме упродовж двох тижнів.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Від сьогодні, 28 вересня, на Львівщині діятиме нове зонування, за яким Перемишлянський та Пустомитівський райони більше не у червоній зоні епіднебезпеки.

У помаранчевій зоні карантину перебуватимуть п'ять районів: Бродівський, Золочівський, Перемишлянський, Пустомитівський та Сокальський райони Львівської області.

До жовтої зони увійшли міста Львів, Борислав, Дрогобич, Самбір, Стрий, Трускавець та Червоноград, Буський, Городоцький, Дрогобицький, Жидачівський, Жовківський, Кам’янка-Бузький, Миколаївський, Мостиський, Радехівський, Сколівський, Стрийський та Яворівський райони Львівської області.

Читайте також: Театр Заньковецької у Львові пішов на карантин

Якщо регіон увійшов у помаранчеву зону, це означає, що забороняється:

  • діяльність закладів розміщення (хостели, туристичні бази тощо), окрім готелів;
  • діяльність розважальних закладів, ресторанів у нічний час;
  • планові госпіталізації в лікарнях;
  • робота спортзалів, фітнес-центрів та закладів культури;
  • прийом нових змін в дитячі табори;
  • обмеження для масових заходів: 1 людина на 20 квадратних метрів та не більше 100 людей.

У жовтій зоні потрібно перебувати у громадських будівлях у масках, кінотеатри можуть працювати із заповненістю на половину, а транспорт має перевозити пасажирів лише на сидячих місцях. У жовтій зоні забороняється відвідувати установи соціального захисту, в яких перебувають люди похилого віку, крім тих, що надають послуги кризово.

Нове зонування діятиме упродовж 14 днів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!