Театр Заньковецької у Львові пішов на карантин

3280 0
Двері театру будуть зачинені до 3 жовтня.
Фото: www.udg.lviv.ua

Фото: www.udg.lviv.ua

Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької у Львові пішов на карантин з 24 вересня до 3 жовтня. Про це повідомили на сторінці театру у Фейсбук.

«Таке рішення ми вимушені були прийняти у зв’язку зі збільшенням захворюваності серед працівників театру. Усі вистави, що були заплановані у цей період перенеслии на інші дати, придбані квитки дійсні. Слідкуйте за нашим репертуаром у соціальних мережах та на офіційній сторінці театру», – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі театру Тvoemisto.tv повідомили, що вони закрилися з профілактичною метою. Працівники здали ПЛР-тести, про підтверджені випадки наразі не говорять.

«Дирекція прийняла рішення зачинитися на двотижневий карантин, щоб убезпечити працівників. Із 4 жовтня у нас запланований вихід із карантину», – повідомили у театрі.

Нагадаємо, що у Львові на карантин закрилися дві старші школи ліцеїв «Сихівський» та «Львівський».

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!