Із Рясного до приміського вокзалу відновлять маршрут №49

4070 4
Замість експериментального маршруту, який не виправдав себе.
фото: Євген Асауленко

фото: Євген Асауленко

Із 23 січня львівське комунальне «АТП-1» запускає автобуси на маршрут №49 повз церкву Анни та вулицею Шевченка до Рясного замість експериментального маршруту №49а. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові. Розклади руху. Інфографіка

За словами директора «АТП-1», Ореста Хамули, заповненість маршруту становила менше 40%, а за час експерименту він показав економічну недоцільність.

«Щоб забезпечити транспортне сполучення Рясного з приміським вокзалом, ми готові змінити експериментальний маршрут і пустити його за маршрутом № 49 через церкву святої Анни та вул. Шевченка згідно з паспортом маршруту», — розповів Орест Хамула.

Додамо, що еспериментальний маршрут із площі Кропивницького до Рясного, який їздив через Левандівку та Сяйво, запустили 18 жовтня. На ньому курсувало п’ять автобусів у будні та три у суботу. Майже за місяць роботи його завантаженість становила 35%.

Читайте також: Як планують змінити львівський транспорт. Інфографіка

Нагадаємо, що маршрут уже закривали через нерентабельність у лютому торік року. Після громадських слухань із мешканцями Рясного, від понеділка його запустили у тестовому режимі на тиждень, однак у червні його скасували.


Читайте також:
25 Січня, 2019 22:42
Оля [***]и поверніть автобус рясне 2 кропивницького хороший маршрут був і народу завжди було багато.
23 Січня, 2019 09:32
666 ... між наповненням автобусу пасажирами і наповненням каси -- обернена пропорційна залежність...маємо те що маємо ...
23 Січня, 2019 00:24
Ірина Автобус 49а з пл.Кропивницького завжди іхав повний звідки такі фантазіі що він іхав напівпустий цей маршрут був дуже зручний.
22 Січня, 2019 09:23
666 ... "..через церкву Анни по вулиці Шевченка.." ... це ж через що ви таке з українською мовою виробляєте ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!