У Львові відкрили для проїзду вулицю Дорошенка біля Органного залу

1529 0
Відновити проїзд вдалося завдяки завершальному етапу реконструкції підпірної стінки.
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

Відсьогодні, 2 травня, у Львові відкрили для проїзду ділянку вулиці Дорошенка біля Органного залу. Відновити рух вдалося, оскільки завершили виконувати роботи із реконструкції внизу підпірної стінки. Про це Tvoemisto.tv повідомив очільник  ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк.

«Ми завершили роботи внизу підпірної стінки: заасфальтували велодоріжку, нанесли розмітку, встановили ліхтарі в нижньому раді. Внизу наразі не проводять роботи, які могли б заважати проїзду транспорту, тому прийняли рішення прибрати обмеження руху. Це позитивно вплинуло на рух транспорту в місті», – зазначив Микола Власюк.

Читайте також: У Львові показали, яким буде перший транспортний хаб на вулиці Бандери. Візуалізація. Оновлено

За його словами, у громадському просторі зверху вже встановили меблі. Наступного тижня планують розмітити ще одну відреставровану лавку. Тоді для пішоходів там також встановлять ліхтарі. 

«Глобальні роботи вже завершені, наразі проводимо більш дрібні. Щодо вартості реконструкції підпірної стінки зараз важко сказати, бо оплату проводитимуть після коригування проєкту, коли він вийде із експертизи», – пояснив він.

Нагадаємо, що на вулиці Бандери також облаштували три павільйони очікувань. На території майбутнього транспортного хабу на перехресті вул. Бандери – Чупринки поблизу із бетонною стіною з дірками облаштували місце для зеленої зони.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!