Владика Венедикт презентує у Львові свою книжку. Де подивитись

2808 0
Книжка «Таїнство зустрічі» розповідає про те, що Бог приходить до нас через людей.
фото: Facebook

фото: Facebook

Сьогодні, 3 травня, у Львові в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла владика Венедикт Алексійчук презентує свою книгу «Таїнство зустрічі».

«Книжка про наші щоденні зустрічі – з найріднішими, зі знайомими і незнайомими, з Богом. Кожна зустріч – завжди таїнство. Наші зустрічі з людьми і в різний спосіб – це неодмінно потенційні зустрічі з Богом, який приходить до нас через людей. Також варто пізнати глибинну сутність зустрічей із Богом у храмі, на молитві, з яких все починається і завершується», – говорить владика Венедикт Алексійчук.

Читайте також: Духівники твого міста. Владика Венедикт про свій вихід із зони комфорту

Початок зустрічі – о 19:00. Tvoemisto.tv транслюватиме презентацію наживо. Подивитись її можна на сайті Твоє місто, а також на сторінці Tvoemisto.tv у Facebook.

Раніше владика Венедикт написав книжки «Настоятель як духовний отець» (2009), «Духовні настанови» (2010), «Будьте святими» (2011) тощо.

Він також є популярним у соцмережах, де майже щодня ділиться своїми роздумами та настановами.

Нагадаємо, понад 6 років владика Венедикт був архієпископом-помічником у Львівській архієпархії УГКЦ. Також був настоятелем Свято-Успенської лаври в Уневі, служив в Канаді та Білорусі. А майже два роки тому очолив єпархію УГКЦ у Чикаго, США.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!