Власник приміщення на Левицького, 10 таки вибив двері у пам'ятці архітектури

3789 0
Історія почалась ще в березні, чоловік захотів переробити вікно у вхід в приміщення.
Фото: Ольга Сидор / Facebook

Фото: Ольга Сидор / Facebook

Заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко повідомив у Facebook, що власник приміщення у пам'ятці архітектури на вул. Левицького, 10 все ж зруйнував фасад будинку і пробив у ньому двері замість вікна.

Нагадаємо, історія почалась ще в березні. Тоді поліція зупинила руйнування фасаду, а адмінкомісія при виконкомі оштрафувала власника приміщення. Штраф становив 1700 грн. Втім, чоловік подав до суду позов на міську раду.

Читайте також: На площі Ринок продають приміщення у кам'яницях за 95 мільйонів гривень

«Ми замурували вибиття. Замовили проект відновлення всього будинку і фасаду зокрема. Але вчора, просто за білого дня, з вікна остаточно вибили двері. Жодного покарання, окрім штрафу, немає. Унеможливити такі дії можна, лише поставивши туди чергувати людину 24 години на добу», – каже Андрій Москаленко.

Додамо, що раніше власник приміщення нібито погодився відновити фасад і дійшов згоди з міськрадою. Але потім передумав. Міська рада у свою чергу також планувала подати на нього позов.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!