Власники авто на єврономерах розкладуть наметове містечко у Львові

16422 2
Активісти обіцяють почати акцію сьогодні о 20:00.
Фото: volyn24.com

Фото: volyn24.com

Власники авто на іноземних номерах пікетуватимуть Львівську обласну адміністрацію до понеділка. Про це вони розповіли у коментарі Tvoemisto.tv.

За словами одного з власників авто на єврономерах Тараса Пеленського, пікет розпочнуть сьогодні о 20:00. У цей час біля ЛОДА має зібратися основна частина власників та розбити наметове містечко. Втім, учасники не планують перекривати дорогу і налаштовані виключно на мирну акцію.

«Ми хочемо, щоб очільник обласної адміністрації звернувся до Президента з проханням ветувати закони 8488 та 8487. Якщо вдасться їх ветувати, тоді ми вимагаємо участі представників громади в обговоренні цих законопроектів»— додав Тарас Пеленський.

Читайте також: Репресії проти «блях». Чому ціну авта для пересічного українця хочуть зробити непересічною

Учасники акції кажуть, що сподіваються на реакцію очільника ЛОДА і сьогодні передали Олегу Синютці через заступників відповідне звернення зі своїми вимогами.

«Тут немає жодних громадських організацій чи політичних партій. Тут зібралися виключно львівські власники авто на іноземних номерах і до вечора нас суттєво побільшає. Багато людей приїхали з Києва сьогодні о 6-7 ранку, всі втомлені, зараз приводять себе до ладу. О 20:00 плануємо поставити намети, бочки — плануємо тут жити і харчуватися аж до понеділка» Тарас Пеленський.

Нагадаємо, що вчора  Верховна Рада посилила покарання за автомобілі на єврономерах, а також знизили акцизи за їх розмитнення.    

 

 


Читайте також:
10 Листопада, 2018 20:25
Марія Для кого цей пікет? Адміністрація не працює в суботу і неділю))
10 Листопада, 2018 12:32
Жан Більшість представників евроблях не мають документів на право власності на авто відповідно легалізувати авто в них немає можливості,і ця клоунада буде безкінечно. Гасла високі а толку мало.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!