Частину вулиці Шевченка у Львові відремонтують за майже 95 млн грн

4776 2
Термін виконання робіт – 30 жовтня 2020.
Схеми ЛКП "Львівавтодор"

Схеми ЛКП "Львівавтодор"

Частину вулиці  Шевченка у Львові відремонтують за 94 млн грн. Відповідний тендер опублікували на сайті публічних закупівель Prozorro.

Тендерні пропозиції можна подавати до 20 грудня цього року, а термін виконання робіт – 30 жовтня 2020.

Додамо, розпочати роботи на вулиці Шевченка планують ще цього року. У Бюджеті розвитку на 2019 рік на ці роботи заклали 20 млн гривень. Проект розробили у 2013 році. Тоді ЛКП «Львівавтодор» замовив проект у ТзОВ «Трамдорпроект». Частково кошти на ці роботи виділив ЄІБ. 

Читайте також: Як зміниться вулиця Богдана Хмельницького після реконструкції. Схема

Нагадаємо, що 5 липня цього року виконком міської ради Львова погодив ескізний проект реконструкції вулиці Шевченка на ділянці від Хорватської до Левандівської.

За проєктом, тротуари з обох мають бути шириною не менше 2,25 м, велодоріжка вздовж всієї вулиці має частково переходити у велосмугу у напрямку центру на спуску, висота платформ спільних для автобусів і трамваїв зупинок не має перевищувати 25 см. Їх обладнають електронними табло для інформування про час прибуття транспорту.

Уздовж вулиці на ключових перехрестях встановлять світлофорні об’єкти з адаптивним регулюванням, що надаватимуть пріоритет для трамваїв та матимуть оглядові відеокамери.

Крім цього, на вулиці замінять комунікації, у міждеревному просторі облаштують паркомісця для паралельного паркування. На самій вулиці прокладуть асфальт, а паркомісця замостять бруківкою. Більшість дерев замінять на нові у лунках.

Ольга Коваль


Читайте також:
5 Грудня, 2019 08:32
lanos туди ж, куди запевне давно продають - в Європу.
4 Грудня, 2019 16:46
Мешканець А куди дінуть стару бруківку???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!