Як біля Львова розширюють кільцеву дорогу. Фото

30274 0
Дорожники влаштовують асфальтобетонне дорожнє покриття.
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Біля Львова на південному обході міста будують додаткову смугу на трасі М-06 Київ – Чоп. Про це повідомляє пресслужба Служби автодоріг Львівщини.

Читайте також: Біля Львова збудують з'їзд на трасу Київ – Чоп

Дорожники влаштовують асфальтобетонне дорожнє покриття з попереднім посиленням основи. Потім на смузі прокладуть шар щебенево-мастикового асфальтобетону.

Додаткову смугу влаштують на ділянці від Зубри до дворівневої транспортної розв’язки. Довжина смуги – 1 км 740 м, а ширина становить 3,75 м. Дорогу розширюють за рахунок узбіччя. На рух авто на суміжних смугах реконструкція не впливає. Роботи розпочали 12 червня.

Вартість робіт становить 27,2 млн грн. Їх виконує ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Згідно з даними системи Youcontrol, компанія належить громадянам Туреччини Ісхану та Онуру Четінджевіз і зареєстрована у Анкарі (Туреччина). У Львові компанія відома низкою масштабних ремонтів та реконструкцій, серед яких площа Двірцева, вулиця Замарстинівська, Личаківська, проєкт «Трамвай на Сихів» тощо.

Щодня трасою проїжджають понад 20 тисяч автомобілів, а наявних дві смуги у обидва боки є не достатньо, кажуть у Службі автодоріг Львівщини. Додаткова смуга має суттєво розвантажити наявну та зробити рух кільцевою більш безпечним. 

Читайте також: Дорогу Львів – Рівне планують розширити до 4 смуг

Додамо, що трасу Київ – Чоп капітально відремонтували та реконструювали до Євро – 2012. 

Фото Служби автомобільних доріг у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!