Як завершуватимуть навчальний рік студенти львівських вишів

3816 0
Здебільшого, зараз у вишах триває сесія. Студенти складають іспити дистанційно.
Фото: christian-money-growth

Фото: christian-money-growth

Навчальний рік у Національному університеті «Львівська політехніка» завершується, відповідно до графіку навчального процесу – до 1 липня. Нині триває навчання і сесія у дистанційному форматі. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив проректор з науково-педагогічної роботи Олег Давидчак.

«Досвід є, працюємо дистанційно. У минулі роки навчальний рік, зазвичай, завершувався у середині червні», – пояснює він.  

Читайте також: Вступ до гімназій після 4 класу. Коли і які іспити складати

Як повідомила у коментарі Tvoemisto.tv в. о. першого проректора з науково-педагогічної роботи Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького Ірина Солонинко, вручення дипломів та випуск у виші відбудеться 10 червня. На всіх інших факультетах завершення відбудеться, згідно з графіком – до кінця червня.

Також до кінця червня мають завершити навчання бакалаври та магістри освітньо-професійної магістратури Львівського національного університету імені Івана Франка. А магістри освітньо-наукової магістратури, як уточнили для Tvoemisto.tv у пресслужбі навчального закладу, – до 31 травня. Сесія триватиме в режимі онлайн.

Читайте також: Як дітям-переселенцям на Львівщині долучитися до навчання у школах

Нагадаємо, що водночас навчальний рік 2021/2022 у школярів Львова та області завершиться по-різному. В одних учнів це буде звично наприкінці травня, проте в інших – у середині червня. Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України, школам в умовах війни рекомендують самостійно визначити дату завершення.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!