Які вулиці Львова закриті на ремонт. Схеми об'їзду

4535 0
Змінені схеми руху діятимуть ще тривалий час.
фото: klg.aif

фото: klg.aif

Перекриття руху транспорту на вул. Поповича у Львові продовжили до 22:00 30 вересня замість запланованого відкриття 31 серпня. Ідеться про відтинок від вул. Поповича, 13 до вул. Мартовича, що закрили для транспорту 29 липня.

Поточний ремонт на цій ділянці виконує ТзОВ «Інститут соціальних технологій». Об’їзд здійснюється відповідно до розробленої тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Капітальний ремонт вул. Миколайчука, що веде до Голосківського кладовища, розпочали теж 29 липня. Вулиця буде закритою для проїзду до 27 грудня. Транспорт не зможе курсувати по Миколайчука від будинку №15а до будинку №30. Роботи виконує ПАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління № 1». 

Згідно з технічним завданням, підрядник має демонтувати наявне дорожнє покриття, зрізати чагарники, замінити каналізаційні мережі, прокласти асфальт на проїжджій частині, замостити тротуари плиткою ФЕМ, встановити зовнішнє освітлення, нанести розмітку та встановити дорожні знаки. Крім того, тут мають прокласти тролебусну лінію.

У зв'язку з капітальним ремонтом на вул. Липова Алея її ділянку для проїзду перекрили аж довечора 30 листопада, до 22:00. Роботи тут виконує ТзОВ «Трансбудторг».

Схеми: ЛМР

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!