З 1 вересня на маршрутах Львова курсуватиме більше трамваїв і тролейбусів

3225 0
Їхня кількість зросте на 7 і 4 вагони відповідно.
фото: Роман Каленіченко

фото: Роман Каленіченко

У вересні на трамвайні і тролейбусні маршрути Львова запускатимуть більше вагонів. Про це повідомляє ЛКП «Львівелектротранс».

Зараз, кажуть на підприємстві, вулицями Львова курсує 51 тролейбус. З 1 вересня їхня кількість збільшиться до 56. А кількість трамвайних вагонів на маршрутах зросте із 74 до 81.

Читайте також: У Львові курсуватиме нічний автобус з вокзалу в аеропорт. Схема маршруту

У будні дні на маршрутах буде 10 вагонів трамвая №1, 12 вагонів трамвая №2, 12 одиниць трамвая №3, 8 – трамвая №4, 10 – трамвая №6, 7 – трамвая №7, 15 – трамвая №8 і 7 вагонів за маршрутом трамвая №9.

У вихідні дні вулицями Львова курсуватимуть 57 трамвайних вагонів: 8 на маршруті №1, 7 – на маршруті №2, 7 – на маршруті №3, 6 – на маршруті №4, 8 – на маршруті №6, 6 – на маршруті №7, 10 – на маршруті №8 і 5 на маршруті №9.

Додамо, з понеділка, 2 вересня, за іншим маршрутом їздитимуть автобуси №52 і №28.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!