Із початку року на Львівщині сталося найбільше смертельних ДТП в Україні

2090 0
Загалом в області трапилося 3272 аварій.
Фото: poltava 365,com

Фото: poltava 365,com

Протягом 2018 року на Львівщині сталася найбільша кількість ДТП з летальними випадками. На це вказують дані Національної поліції, розміщені на порталі opendatabot.com.

Відповідно до інформації, загалом в області трапилося 3272. Це один із найбільших показників після Києва з 11990 ДТП, Київської області (3410 ДТП), Одеської (3842 аварій) та Харківської (3689 пригод) областей.

Кількість смертельних випадків на Київщині відносно невисока – 56 випадків в області та 32 у Києві. Найбільше смертельних ДТП за останні чотири місяці сталося у Львівській (75), Одеській (60) та Дніпропетровській (60) областях.

Читайте також: Як зробити наші дороги безпечними

Нагадаємо, що в місті триває кампанія «Безпечні дороги», спрямована на покращення ситуації з безпекою руху #безпечні дороги – соціально-інформаційний проект медіа-хабу «Твоє Місто» за участі соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить» та Патрульної поліції Львівщини, спрямований на покращення ситуації з безпекою руху в місті Львові.

Заходи, що реалізовуються в межах проекту – серія публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, просвітницька кампанія в медіа, соціологічні дослідження, покращення інфраструктури міста, популяризація світловідбивних елементів, навчання школярів основам безпеки руху в школах Львова; тренінги та семінари з батьками учнів; соціальна візуальна реклама та пам’ятки, співпраця з храмами міста, інше.

Партнери кампанії –  група автомобільних компаній AriaGroup (офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat), мережа магазинів Вухо.ком, LvivInternationalRotaryClub, радіо Львівська Хвиля.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!