За кордоном від коронавірусу лікуються 18 українців

1309 0
В Україні, за останніми даними, офіційно підтверджено 73 випадки інфікування коронавірусом.
Фото: РБК-Україна

Фото: РБК-Україна

За кордоном станом на сьогодні, 23 березня, від коронавірусної інфекції лікуються 18 українців. Про це повідомляє Міністерство закордонних справ України.

Так, п'ятеро громадян лікуються в Німеччині. Четверо — у Домініканській Республіці, по двоє — в Італії, Польщі, ОАЕ, по одному — в Іспанії, Нідерландах і на Сейшельських островах.

Також 155 громадян України перебувають на карантині: 105 — у Польщі, 16 — у Бразилії, 8 — у В'єтнамі, 7 — у Німеччині, 4 — у Йорданії, 3 — в Об'єднаних Арабських Еміратах, по 2 — у США, Австралії та Молдові, по 1 — у Китаї, Катарі, Нідерландах, Румунії, Чорногорії та на Кубі.

Читайте також: Коронавірус та карантин в Україні. Оперативна інформація в один клік

Окрім цього, 6 українців одужали: 4 — в Японії, 1 — в Італії та 1 — у Польщі. Троє українських громадян померли від коронавірусу, усі — в Італії. 

В Україні, за останніми даними, офіційно підтверджено 73 випадки інфікування коронавірусом SARS-CoV-2: у Чернівецькій (25), Житомирській (2), Київській (5), Донецькій (1), Дніпропетровській (2), Івано-Франківській (2), Львівській (2), Тернопільській (1) областях і в Києві (29).

Додамо, що з них летальні — померли 71-річна жінка у Житомирській області, 56-річна жінка — в Івано-Франківській та 33-річна — у Чернівецькій. Один чоловік одужав.

Нагадаємо, в Україні через коронавірус до 3 квітня оголосили карантин. Більше про обмеження у Львові читайте за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!