Завтра на маршрут №18 у Львові виїдуть великі автобуси. Графік

5195 0
Маршрут передали на обслуговування АТП-1 у п'ятницю минулого тижня.
фото: АТП-1

фото: АТП-1

2 квітня, комунальне АТП-1 випускає на маршрут №18 великі автобуси. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Як повідомив директор підприємства Орест Хамула, на маршруті курсуватиме 10 автобусів. Він сполучає Левандівку з центром міста, вул. Личаківською та вул. Тракт Глинянський.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові: розклади руху. Інфографіка

Нагадаємо, 29 березня виконавчий комітет Львівської міської ради передав маршрут №18 на обслуговування АТП-1. Під час проведення конкурсу перевізників на лот №4, в якому був маршрут № 18, не подався жоден перевізник. Раніше цей маршрут за тимчасовим договором обсуговувало ТзОВ «Фіакр Львів».

Нагадаємо, комунальне «АТП-1» отримало 150 великих автобусів МАЗ та Електрон. Вони вже курсують на маршрутах, що сполучають РяснеВинники та Брюховичі, зокрема, 1а, 2а, 3а, 5а, 8, 9, 16, 29, 45, 47а, 49. Також у планах управління транспорту запуск великих автобусів до Рудного, втім поки що не вдалося дійти згоди з місцевими мешканцями. 

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!